Goede doelen

Phil & Flo zet zich in voor de wereld van morgen. Dat betekent dat we onze kennis ook moeten inzetten voor goede doelen. Daarom produceren we elk jaar een aantal animatiefilms of videofilms voor goede doelen tegen gereduceerd tarief of zelfs helemaal gratis. Wat maakt iets voor ons een goed doel? Wij bepalen per goed doel of we daaraan onze tijd willen besteden als team. Is het idee leuk, het goede doel goed genoeg en hebben we een klik? Dan maken we een geweldige film voor je!

Film voor goede doelen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een animatiefilm, een virtuele tour, een interactieve film of een persoonlijke film voor fondsenwerving, uitleg of begrip? Bel dan met Victor, hij kan je meer vertellen over de oplossingen die wij bieden op het gebied van marketing en communicatie voor goede doelen, 085 - 273 8331.

Bewezen trackrecord
 

Victor - Account Director

Tijd om jouw marketing naar een hoger niveau te trekken? Laten we kijken waar kansen liggen voor jouw business in een vrijblijvend gesprek. Ik vertel je graag meer over het effect van strategische video op je autoriteit, vindbaarheid, en leadgeneratie.