Communicatie voor Goede doelen

Phil & Flo zet zich in voor de wereld van morgen. Daarom produceren we elk jaar een aantal animatiefilms of videofilms voor goede doelen tegen gereduceerd tarief of zelfs helemaal gratis. Is het idee leuk en hebben we een klik? Dan maken we een geweldige film voor je!

Film voor goede doelen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een animatiefilm, een virtuele tour, een interactieve film of een persoonlijke film voor fondsenwerving, uitleg of begrip? Bel dan met Victor, hij kan je meer vertellen over de oplossingen die wij bieden op het gebied van marketing en communicatie voor goede doelen, 085 - 2738331.

Home Start - Phil & Flo
Phil&Flo heeft alle videocontent voor de eindejaarscampagne 2021 van Save the Children gerealiseerd. We zijn ontzettend blij met zowel de samenwerking als de opgeleverde video's. Het is een ontzettend sterk geheel geworden waarbij het team van Phil & Flo precies de juiste toon heeft weten te vinden, en een balans heeft gevonden die binnen fondsenwervende uitingen lang niet zo vanzelfsprekend is. We merkten tijdens de gehele samenwerking een grote betrokkenheid vanuit het team, en dat is ook duidelijk te zien in de opgeleverde video's. We zijn heel erg trots op het eindresultaat en we hebben de samenwerking ook ervaren als heel soepel en prettig. De communicatie is helder en persoonlijk, en de gemaakte afspraken worden goed nagekomen.
- Lilla Vonk, Content Marketeer @ Save The Children
Een perfecte samenwerking tussen creatieven, van binnen en van buiten. Er is uitstekend geluisterd naar wat de bedoeling was en dat is weer uitstekend vertaald in creativiteit. Er waren weinig woorden voor nodig om te enthousiasmeren. BOKNET.nl
- Henk Hofstra, Voorzitter @ Beroepsorganisatie Kunstenaars (BOK)
Super enthousiast geworden! Chapeau voor de makers en medewerkers! Ziet er prachtig uit allemaal.
- Ouder van leerling groep 8, @ CSB Amsterdam