Film en animatie voor de Fair Food sector

Stel je eens een wereld voor waarin er genoeg voedsel op duurzame wijze wordt geproduceerd om de hele wereldbevolking te voeden. Zonder voedselverspilling, uitbuiting en oneerlijke verdeling van het voedsel. Wij helpen je dit te verbeelden met de kracht van video en animatie. Benieuwd hoe?

Oplossingen voor de fair food industrie

Phil & Flo zoekt samen met jou naar het beste middel om de doelgroep te bereiken. Of dit nu high-end productanimatie is, een heldere uitleganimatie of een persoonlijke en interactieve film. Wij zorgen dat je de juiste tools inzet.

Sunita infomercial  - Phil & Flo

Meewerken voor de juiste balans

De stappen om tot deze situatie te komen, worden nu gezet door innovatieve organisaties in de foodsector. Phil & Flo helpt organisaties hun verhaal aan het grote publiek te vertellen. Door middel van het creëren van een sterk verhaal en maatwerk visualisaties zorgen we dat jouw verhaal in een stroomversnelling komt en de juiste personen bereikt.

JDE - Phil & Flo
Bewezen trackrecord

Verbeelden van onze primaire levensbehoefte

Phil & Flo Creative Studio specialiseert zich in het vastleggen en verbeelden van fair food. Als je kijkt naar de wereld van morgen, dan zie je dat er nog veel moet gebeuren om iedereen te voorzien van duurzame voedsel. Wij proberen dit te versnellen door jou te helpen met het verbeelden van je product of innovatie.

Sunita infomercial  - Phil & Flo

Duurzaam inzetbaar

Phil & Flo stuurt op duurzame klantrelaties. Door intensieve relaties met onze klanten kunnen we keer op keer duurzame producties maken. Producties die zowel op inhoudelijk als strategisch vlak voor geruime inzetbaar zijn. Bel ons direct voor vrijblijvend advies op 085 - 2738331.

Sunita infomercial  - Phil & Flo
Peter
 

Peter - Creative Director (Co-founder)

Ik ben als echte creatieveling betrokken bij veel projecten op strategische en creatieve basis. Bel me op 085 - 273 8331 voor een vrijblijvend gesprek.