Verbeelden van ons eten & drinken

Stel je eens een wereld voor waarin de oceanen vrij zijn van de duizenden tonnen plastic en de mens weer in de balans staat met de wereld om zich heen. Dat er precies genoeg wordt geproduceerd op duurzame wijze om de gehele wereldbevolking te voeden. Zonder voedselverspilling en oneerlijke verdeling van het voedsel.

Meewerken voor de juiste balans

De stappen om tot deze situatie te komen, worden nu gezet door innovatieve organisaties in de foodsector. Phil & Flo helpt organisaties hun verhaal aan het grote publiek te vertellen. Door middel van het creƫren van een sterk verhaal en maatwerk visualisaties zorgen we dat jouw verhaal in een stroomversnelling komt en de juiste personen bereikt.

Reclame voor Douwe Egberts

Oplossingen voor de fair food industrie

Phil & Flo zoekt samen met jou naar het beste middel om de doelgroep te bereiken. Of dit nu high-end productanimatie is, een heldere uitleganimatie of een persoonlijke en interactieve film. Wij zorgen dat je de juiste tools inzet. Bel ons vrijblijvend om te sparren over de mogelijkheden. 085 - 273 8331

Infomercial Sunita

Verbeelden van onze primaire levensbehoefte

Phil & Flo Creative Studio specialiseert zich in het vastleggen en verbeelden van fair food. Als je kijkt naar de wereld van morgen, dan zie je dat er nog veel moet gebeuren om iedereen te voorzien van duurzame voedsel. Wij proberen dit te versnellen door jou te helpen met het verbeelden van je product of innovatie.

Infomercial Sunita

Duurzaam inzetbaar

Phil & Flo stuurt op duurzame klantrelaties. Door intensieve relaties met onze klanten kunnen we keer op keer duurzame producties maken. Producties die zowel op inhoudelijk als strategisch vlak voor geruime inzetbaar zijn. Bel ons direct voor vrijblijvend advies op 085 -273 8331.

Infomercial Sunita
 

Suzan - Co-founder

Als Co-founder van Phil & Flo ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking. Met mijn achtergrond als Ortho-pedagoog is mijn branche specialisme Zorg en Onderwijs. Bel me op 085 -273 8331 voor vrijblijvend advies.
085 273 8331 hallo@philenflo.nl
Groningen
Oude-Boteringestraat 71
9712 GG Groningen
Amsterdam
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
Eindhoven
Hurksestraat 64
5652 AL Eindhoven
Copyright 2021 - Phil & Flo - kvk nr: 80801331 btwnr: NL861804983B01