Succesvolle inzet van online video in de Bouw- en Infra

De innovaties in de bouw- en infra gaan harder dan ooit. Ben jij een innovatieve speler? Zorg dat je bij blijft met je communicatie. Want als jij de juiste mensen niet kunt boeien? Waar doe je het dan voor. Vrijwel iedere oriëntatie (zowel b2c als b2b) begint online, en steeds vaker met online video. Wanneer iemand informatie zoekt over een bepaald onderwerp, verkiest 59% online video boven tekst. Op het moment dat jij niet vindbaar bent in deze stroom, val je bij voorbaat al af.
Drone video - Phil & Flo

Productcommunicatie

Innovaties drijven de bouw. De boer op met nieuwe producten kan knap lastig zijn. Je speelt in op een nieuwe behoefte. Soms is de doelgroep zichzelf nog niet eens bewust van de voordelen die jouw product te bieden heeft, of de markt is er gewoon nog niet klaar voor. Wij helpen je nog meer mensen te inspireren en te stimuleren om zaken te doen. We maken je product laagdrempelig en toegankelijk voor het juiste publiek.

Projectvisualisatie

Als marketeer of ondernemer ben je soms lang bezig met het uitleggen van je idee aan het grote publiek. Op zoek naar kopers of investeerders? Een projectfilm helpt je hierbij. Wanneer je een project hebt dat meer aandacht nodig heeft, maak je een film. Hoe wij dit aanpakken? We achterhalen de unieke identiteit, en brengen dit in beeld op een manier die past bij je doelstellingen.

Wees overtuigend

Een film kan verdraaid handig zijn. Geen urenlange presentaties meer om je doelgroep te overtuigen of om de juiste vergunningen te krijgen. Een project gedraaid waar jij en je organisatie trots op zijn? Gebruik die projecten om je organisatie in een juist daglicht te zetten.

Public Relations

Wanneer je niet achter de troepen aanloopt wil je dit laten zien. Wil jij meer doen aan je externe communicatie? Laten we een keer sparren over hoe we dit voor jouw organisatie kunnen doen. Voor ieder doel is er een effectief concept. Wat zijn jouw plannen en ambities de komende jaren?

Aantrekken van nieuw personeel

De arbeidsmarkt is krap, daar weet de bouw- en infrasector alles van. Al jaren is het voor sommige functiegebieden lastig om de juiste invulling te vinden. Aan de andere kant, ben je goed zichtbaar? En communiceer je de onderscheidende aspecten die jij als werkgever te bieden hebt? Door de juiste inzet van video zorg je dat je zichtbaar bent voor jouw doelgroep. Phil & Flo biedt expertise, plan een sessie in om hierover te praten.

Film of animatie maken moeilijk?
Welnee, wij nemen je al het werk uit handen.