Animatie video laten maken

Overtuig met animatie & video

Wil je je klanten op een aansprekende manier bereiken? Met een animatie-video kom je helder, luchtig en opvallend voor de dag. Het moderne publiek wordt continu bestookt met informatie, dus als jij opvalt en in een zeer korte tijd je boodschap treffend overbrengt, is dat een duidelijke voorsprong op de concurrentie. Animatie & video zijn hiervoor uitermate geschikt. Binnen 40-60 seconden kom je tot de kern, en bereik je je doelgroep veel beter dan met leeswerk.

Animatie video en tekst

Natuurlijk heb je een heleboel te vertellen. Het is dan ook verleidelijk om dat allemaal uit te typen in grote lappen tekst. Maar als je een doelgroep wilt aanspreken, kun je moeilijk verwachten dat die dat allemaal gaan lezen. Waarom ze niet trakteren op een leuk, interessant en bovenal: korte animatie-video, waarin je dezelfde boodschap overbrengt? Dat werkt veel beter in het bereiken van je doelgroep en door de duidelijke toon en sfeer kun je ze ook veel beter overtuigen.

Virtual Reality Animatie

Heb je een Virtual reality headset? Bekijk dan onze VR animatiefilms eens! Deze oplossing biedt geweldige mogelijkheden als je echt wilt opvallen. Ook geweldig om te gebruiken op beurzen of tijdens presentaties!

Animatie video laten maken en SEO

Zoekmachines houden meer van film dan je denkt. Ook Google en consorten hebben door dat er een flinke verschuiving aan het plaatsvinden is van tekst richting animatie, video en illustraties. Maar ze kunnen animatie-video’s nog niet zo goed interpreteren. Daarom helpen we zoekmachines een handje op weg, door onze video’s te optimaliseren voor indexatie. Zo brengen wij je content naar een hogere positie in de zoekresultaten met onze animatie-video’s.

Kosten animatie video laten maken

Wij werken altijd in overleg en leveren je maatwerk. Dat doen we omdat we geloven dat standaardanimaties veel minder aansprekend zijn: sterker nog, ze hebben een beetje een goedkope uitstraling en kunnen niet de emotionele connectie maken die een goede, persoonlijke animatie-video wel kan. Bel onze adviseur voor een globale prijsindicatie. 085 - 273 8331

Vandaag nog alles weten over animatie video?

Je kunt deze animaties allemaal bekijken in ons online portfolio. Zo krijg je een goed idee van wat we kunnen en vind je inspiratie voor je eigen animatie. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden om een animatie te laten maken.

Aron
 

Aron - 2D en 3D Animator & VR Specialist

Ontwerpen, animeren en het tot leven brengen van jouw idee is mijn specialiteit! Zowel in 3D als 2D maak ik animaties die jou helpen je verhaal te vertellen.