3D Product animatie

Wil je jouw nieuwste innovatie op een unieke manier met de wereld delen? Dan is een 3D productvideo de ideale tool. Phil & Flo maakt professionele 3D animatiefilms waarbij we het meest geavanceerde product op een duidelijke manier weergeven. Alle unique selling points van je product komen aan bod waarbij we een mix creëren van techniek en toepasbaarheid. Via de nieuwste technieken kunnen we jouw product volledig in 3D weergeven.

Introduceer je product via een 3D productvideo

Bij een 3D productvideo draait alles om jouw product. Waar het bij een commercial vooral gaat om branding, is het doel van een productvideo om belangrijke informatie over je product te delen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je een productvideo tevens kunt gebruiken ter promotie. Dit kan juist een waardevolle aanvulling zijn op je marketingplan. Een productvideo is ideaal om jouw doelgroep kennis te laten maken met je product of assortiment. Je kunt alle voordelen van je product tonen in deze video. Elk detail wordt belicht van toepassing tot kwaliteit, zodat het product effectief onder de aandacht wordt gebracht. Bekijk hiernaast de 3D video die we, in slechts dertig dagen, hebben gerealiseerd voor EllenMatic.

Virtual Reality Animatie

Heb je een Virtual reality headset? Bekijk dan onze VR animatiefilms eens! Deze oplossing biedt geweldige mogelijkheden als je echt wilt opvallen. Ook geweldig om te gebruiken op beurzen of tijdens presentaties!

Een 3D productvideo inzetten als instructievideo

3D Productvideo’s zijn super effectief en multi-inzetbaar. Zo kun je een productvideo effectief inzetten voor het delen van productinformatie met je medewerkers. Heb je een nieuw product om de markt te veroveren en wil je jouw medewerkers voorzien van alle technische informatie? Dan biedt een productanimatie dé oplossing. Maar je kunt de 3D product video ook laten verwerken in een commercial en bijvoorbeeld inzetten als promovideo tijdens beurzen en evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarvoor kun je een animatie laten maken?

Je kunt animaties voor verschillende toepassingen inzetten, maar allemaal hebben ze hetzelfde doel: een boodschap kort en duidelijk uitleggen. De animatie specialisten van Phil & Flo Creative Studio zijn experts in het verpakken van een ingewikkelde boodschap in een heldere animatiefilm. Met visuele elementen maak je processen, vraagstukken en techniek inzichtelijk en begrijpelijk voor je doelgroep. Hierdoor voorkom je dat potentiële opdrachtgevers of klanten afhaken: integendeel, met een aantrekkelijke animatie worden ze juist enthousiast.

Samen aan de slag met Phil & Flo

Creative Studio Phil & Flo realiseert niet alleen 3D productvideo’s, maar ons team denkt ook mee op welke wijze de video jouw marketingstrategie kan versterken. Wij begeleiden je dan ook stap voor stap in het videoproces om jouw beoogd doel te bereiken. Van videoscript tot het uiteindelijke resultaat: wij zorgen ervoor dat het product helder en realistisch in beeld wordt gebracht.

Kom in contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Phil & Flo denkt graag met je mee! Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of bezoek een van onze vestigingen.

 

Victor - Consultant

Samen met jou bekijk ik hoe we video’s en animaties op de meest waanzinnige wijze kunnen vormgeven en inzetten. Ik luister graag naar jouw verhaal en geef je eerlijk advies over hoe we dit het best kunnen vertalen om jouw doelgroep te informeren, activeren of te overtuigen. Bel me voor een gezellig gesprek! 085 - 273 8331
Copyright 2021 - Phil & Flo